Cătina reface organismul

arbust
Foto: arhiva Practic Idei

Ramona Fulga, loc. Băbeni, jud. Vâlcea

Dragii mei,
Unii dintre voi știți că am un băiat bolnav de cancer care trăiește datorită puterii lui Dumnezeu și a tratamentului din plante, dar și a medicilor din Timișoara, cărora le mulțumesc pentru tot ce au făcut. Trimit câteva remedii cu speranța că vor fi de folos cuiva.
Sirop de trandafir. Este bun pentru amigdalite, persoane stresate ori cu afecțiuni respiratorii.
Siropul de cătină, datorită faptului că fructele sunt bogate în vitaminele A, B1, B2, B3 și substanțe minerale, este recomandat pentru copii aflați în creștere, în caz de stres, oboseală, îmbolnăviri diferite. Cătina reface organismul, ajută în caz de răceală, anemie, gripă, lipsa poftei de mâncare. Siropurile se găsesc la magazinele cu produse din plante.
Ceaiul de armurariu este bun la diminuarea toxinelor din corp și ca adjuvant în mai multe forme de cancer.
Eu îi dau băiatului meu să bea o cană de ceai de levănțică cu 10 minute înainte de a pleca la drum. Dacă drumul este lung îi mai iau ceai într-o sticluță. Așa călătoresc cu băiatul pentru a nu i se face rău pe drum.
Eu am înlocuit zahărul la ceai cu miere, deoarece ajută la eliminarea stresului și a oboselii, este anticancerigenă și fortifică sistemul imunitar. Multă sănătate!

One thought on “Cătina reface organismul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *