Cum scoți din anonimat niște vase? Cu imaginație!

În fiecare număr al revistei găsesc soluții uimitoare la probleme curente. Vă scriu și eu despre felul în care se pot scoate din anonimat 2 vase.

La fel ca şi ceilalți cititori ai revistei Practic-Idei încerc şi eu să refolosesc  cât mai multe lucruri şi să arunc cât mai puține. Astfel, la o curățenie de sfârşit de săptămână, în dulapul de la bucătărie găsisem un pahar (ultimul dintr-un set de 6 bucăți) pe care de mult voiam să-l arunc negăsindu-i nicio utilizare.

După o îndelungă chibzuire m-am gândit să transform paharul într-o vază. L-am spălat bine şi am aplicat pe el pietricele mici, de sticlă, albastre, cumpărate din supermarket cu 4 lei punguța. Pietricelele le-am lipit pe lungimea suportului (am creat coloane cu câte 2 respectiv 3 pietricele) cu superglue. În mod asemănător am procedat și cu o vază albă de ceramică.

De această dată, pentru a o scoate din anonimat am folosit timbre poştale (dezlipite de pe plicuri) în locul pietricelelor. Se pot folosi însă şi scoici de dimensiuni mici, mărgele sau chiar nasturi.

În final, m-am ales cu două vaze decorate pe gustul meu. Vă doresc inspirație și succes pe mai departe!

Irina-Iustina Perciun, Iași

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *