Etajere din sertare pentru sufragerie

Vasilica Burcea
Vasilica Burcea

Vasilica Burcea, Cernavodă, jud. Constanţa

Dragă redacţie, dragi cititori,

Revin cu un articol legat de etajere decorative obţinute din sertarele unui corp vechi de mobilă.

În familia noastră încercăm mereu să fim creativi şi să reciclăm diverse obiecte.

În living am renunţat la mobilă pentru a avea mai mult spaţiu, însă cu timpul am adunat diverse obiecte decorative foarte dragi nouă, aşa a luat naştere ideea cu rafturile din sertare vechi.

Vasilica Burcea
Vasilica Burcea

Împreună cu soţul meu am şlefuit sertarele unei vechi noptiere şi le-am întărit cu holzşuruburi, apoi le-am dat cu lac pentru un aspect plăcut. Apoi am dat găuri în colţurile interioare pentru montarea de perete. Acum obiectele dragi nouă decorează sufrageria într-un mod inedit, transformate în etajere estetice.

Atunci când am renovat bucătăria am căutat ca aceasta să fie atât plăcută ochiului, cât şi utilă. Am încercat să contopim noul cu vechiul. Aveam o etajeră veche din 1951, pe care am recondiţionat-o. Cu maşina de şlefuit am înlăturat straturile vechi de lac, apoi am aplicat un strat de lazură incoloră pentru protecţie, iar la final un lac incolor. Soţul meu a îndoit în menghină furculiţe vechi sub diverse modele şi apoi le-a montat pe etajeră sub forma unor agăţători de cuier. Tot el a împletit o coroniţă din nuiele, pe care am aplicat flori croşetate de mine. Se asortează totul de minune. Spor în toate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *