Felix este un vânător iscusit

Elenuța Mihuț, sat Fersig, jud. Maramureș

Dragă redacție,
Vă scriu câteva rânduri despre Felix și mă înscriu la concursul „Am un prieten alături“.
Chiar pot să spun cu adevărat că „am un prieten alături“ și anume  pisica Felix, care este de 9 ani împreună cu noi. Are un nume care se potrivește mai mult unui motan, dar așa au botezat-o copiii mei de când a fost mică și așa a rămas.
Pisica Felix a stat cu fiica și ginerele meu în apartament, cam un an și jumătate, până când a început să roadă cablurile din casă cât timp erau ei la serviciu. De teamă să nu pățească ceva, s-au hotărât să o aducă la noi la țară unde este și astăzi.
O îndrăgim foarte mult, este foarte „curățică“ și uneori ne mai face și surprize, deoarece ne trezim că aduce în casă tot felul de viețuitoare: șoricei, păsări, pe care ea le vânează pe afară. Probabil drept răsplată pentru îngrijiri.
Și ea ne îndrăgește mult și ne urmărește toată ziua în timp ce ne desfășurăm activitatea prin gospodărie. Îi place mult carnea și hrana uscată pentru pisici, este foarte pretențioasă și își dă seama imediat dacă am cumpărat mâncare pentru pisici de altă marcă decât cea pe care o mănâncă de obicei. Oricum, sper să mai fie cu noi cât mai mulți ani pentru că ne face zilele frumoase.
Sper să vă placă scrisoarea mea, fotografia sigur o să vă cucerească. Nu pot să închei fără să vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru noi, cititorii. Vă urez viață lungă, putere de muncă și mult succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *