Pisicuța Kelly a devenit repede mascota familiei noastre

Mihaela Neacșu
Mihaela Neacșu

Dragi cititori,
De foarte mult timp, fiul meu ,Dany, și-a dorit o pisicuță birmaneză. Ca să-i facem o surpriză, fiica mea Ana, a vorbit cu o doamnă profesoară, să o anunțe când pisica pe care o avea va făta, ca să luăm și noi un pui. Când s-a împlinit minunea, profesoara a sunat-o pe fiica mea și i-a spus ca după 3 săptămâni să meargă să ia pisoiul. S-au întâlnit, fără ca Dany să știe, și a venit cu pisicuța într-o cutiuță.

Mihaela Neacșu, loc. Dobroești, jud. Ilfov

Cu greu vă pot descrie bucuria care ne-a cuprins pe toți, dar în special pe Dany atunci când am văzut-o prima dată. Era atât de scumpă și de frumoasă! Era un ghemotoc curat, cu ochișorii albaștri de nuanța safirului și blăniță de culoare gri.
Au botezat-o imediat, punându-i numele Kelly. Îi cumpărasem nisip special și conserve pentru puiuți de pisică. Dany o răsfăța tot timpul …apoi o urmărea prin casă să vadă dacă face mizerie. Dar era deja obișnuită cu procedura, singură mergea la tăviță. Ne-am mirat cât de educată era.
A devenit foarte repede mascota familiei. Își antrenează tot timpul auzul, gustul și mirosul prin joacă. Merge la cușca hamsterilor, vrând să-i prindă, și se joacă cu ei printre gratiile cuștii.
Acum a crescut, are deja 3 luni și am învățat-o să stea în curte. S-a împrietenit imediat cu cățelușa Sara. Pisicuța sare cu lăbuțele direct pe coada cățelușei și rămâne agățată, pentru că aceasta este foarte stufoasă. Dar Sara nu se supără pe ea.
Vă doresc sănătate, multă putere de muncă și o toamnă plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *