Recondiționate sau nu, unele lucruri vechi mai pot fi folosite

balansoar reconditionat
Foto: Laura Șușman

Laura Șușman, Gătaia, jud. Timiș

Stimată redacție și dragi cititori,
Mulțumesc prin intermediul acestei scrisori redacției pentru premiul din nr. 5/2010 și profit de ocazie ca să vă mai prezint câteva obiecte pe care în loc să le arunc, le folosesc la îmbunătățirea decorului.
Având o balanță veche pe care am găsit-o în podul casei bunicii mele, am pus în talere pământ (ele aveau deja găuri de la rugină) am sădit în ea o plantă scundă, care este verde și iarna, iar vara se împodobește cu floricele mici galbene și am agățat-o într-un cui deasupra ușii de la garaj, după ce am dat-o cu bronz. În colțul unui rond cu flori de la intrarea în curte am așezat câteva pietroaie mai deosebite, fiind gălbui și cu găuri, iar pe ele am aranjat două piese care puteau fi aruncate, o șopârlă de la jucăriile copiilor și o scoarță pe care scrie Welcome (adică „Bun venit!“ în traducere din engleză) după ce le-am vopsit și recondiționat puțin.
Tot în curte, lângă balansoar am aranjat o măsuță de marmură cu picior de fier, care nu-și mai avea locul în casă, iar lângă ea am așezat două scăunele (rămase de când erau copiii mici), pe care le-am recondiționat și le-am vopsit.
Pe terasă, într-un colț am adunat diferite jucării și obiecte rustice, ulcele, călcător cu jar, lămpi cu petrol, linguri mari de lemn, o scorbură și câteva flori așezate în oale de lut pentru a crea un aspect inedit.
Vă doresc tot binele din lume!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *