Și o creangă uscată poate să “înflorească” din nou

Marius-Daniel Szabo, Lugoj, jud. Timiș

Stimată redacție,
Am 26 de ani și doresc să mă primiți în familia revistei Practic-Idei și pe mine, care vă scriu prima dată. Am văzut revista la mama mea, am citit-o și mi-au plăcut ideile prezentate.

ornament floare
Foto: Marius-Daniel Szabo

Am avut prin casă două fire de flori artificiale, un pumn de ghips și o creangă care s-a rupt din pom, și toate erau pe punctul de a fi aruncate. Ghiveciul de flori stătea aruncat în colțul grădinii, iar în camera mea era un loc cam gol. Repede mi-a venit ideea de a face un suport din florile artificiale.
Atunci am luat creanga, am făcut cu bormașina niște găuri pe ici, pe colo, de-a lungul lemnului și am introdus câte o floare, lipind-o cu puțin aracet în orificiu. Creanga astfel aranjată am fixat-o în ghiveciul de plastic în care am turnat ghips pregătit cu apă, iar deasupra am răsfirat un pumn de pietricele albe de marmură albă, pe care le-am fixat astfel în material. Am lăsat la uscat și ornamentul zici că este o floare naturală pentru că are creanga chiar din pom.
Și uite așa am realizat un suport frumos, iar locul gol din cameră acum a devenit unul plăcut, care îmi dă o stare de bine.
Trimit această idee a mea, poate cineva are asemenea obiecte pregătite să le arunce și le-ar putea refolosi.
Doresc întregului colectiv multe succese în redactarea acestei minunate reviste, iar tuturor cititorilor să fie inventivi și să se bucure de roadele muncii lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *