Sucul de legume a dat rezultate în caz de cancer uterin

Arhiva Practic Idei

Dragi cititori,
Azi totul este nociv. Nici nu mai știm ce să mai mâncăm ca să fie sănătos.

Lăcrimioara Șipoș, Baia-Mare, jud. Maramureș

Azi multă lume suferă de cancer la diferite organe, de aceea am testat și noi în familia noastră niște sucuri și ceaiuri și s-a văzut rezultatul. În 2003 o persoană dragă din familie a fost depistată cu cancer de col uterin, a fost operată, dar erau sceptici în vindecarea ei. A citit despre multe tratamente naturiste, a urmat și din cartea Mariei Treban niște rețete, dar cel mai mult a ajutat-o un preparat, suc de legume, care a dat roade și s-a vindecat de cancerul de col uterin.
Suc de legume cultivate în grădină fără chimicale
Ingrediente:
300 g sfeclă, 100 g morcovi, 100 g țelină, 70 g cartofi, 30 g ridiche chinezească.
Preparare: Toate aceste legume sunt puse într-un storcător, sunt pasate până se obține sucul din ele. Apoi sunt strecurate printr-o sită fină pentru ceai sau tifon, pentru că la fiecare 250 ml de suc există sedimente. Acestea nu sunt bune pentru tratarea cancerului, pentru că sunt hrană pentru celulele canceroase din corp. Cancerul trăiește bine din hrana solidă, acolo se dezvoltă el bine. Cu acest ceai se face un tratament sever de 42 zile, dacă se face după prescripțiile de aici, celulele canceroase mor, iar voi trăiți mulți ani. În această perioadă de tratament sever cu aceste sucuri, nu aveți voie să mâncați nimic altceva și nici să fumați sau să beți. Se poate slăbi după acest „post” de la 5 la 15 kg. Dar după aceea scăpați de celulele bolnave din corp. Pentru a vă obișnui corpul cu acest suc este recomandat înainte de dietă, să beți 250 ml suc de legume/zi câteva zile, apoi este necesar să beți doar suc. Dacă se întâmplă să amețiți sau să nu vă simțiți bine, opriți tratamentul și îl începeți doar când aveți sănătatea bună.
Dimineața, se bea încet, cu înghițituri mici, 1/2 cană de ceai rece. Apoi mai târziu, un ceai specific. De exemplu, pentru cancer uterin, se bea o cană de ceai rece de crețișoară și flori de urzică moartă, care se pun într-o cană de apă fiartă și se lasă 10 minute la infuzat. Se recomandă din sucul de legume 125 până la 250ml/zi.
Sfat: Sorbiți ușor sucul din lingură. Nu-l înghițiți imediat. Mestecați-l și îl amestecați cu saliva, puteți bea dacă rezistați și până la 500 ml/zi.
Am aflat că cineva cunoscut are cancer la pancreas, deja face citostatice, am să-i recomand acest suc de legume, combinat cu ceaiul de salvie, 1 l/zi, apoi cum am înțeles că-l doare, să-și pună compresă caldă cu flori de fân, coada calului sau paie de ovăz. După 42 de zile de post cu ceai, treceți la mâncăruri ușoare, nu puneți sare multă și mâncați sănătos și proaspăt, apoi mai continuați să beți suc pe lângă mâncare, 1/2 cană de suc/zi încă vreo 2-4 săptămâni, cât puteți, cu înghițituri mici înainte de mese.
Doamne ajută tuturor!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *